Krem pod oczy A'pieu - Lactobacillus Moisturizing Eye Cream
Opis
Krem pod oczy - A'pieu Lactobacillus Moisturizing Eye Cream
Krem pod oczy stworzony na bazie sfermentowanych składników, zapewniający skórze optymalny poziom nawilżenia i regeneracji.
W swoim składzie zawiera Lacto Moisturizing Ferment TM (pozyskiwany z filtratu Lactobacillus), który chroni skórę oraz nawilża.
Sfermentowane nasiona soi, zawierające wapń, witaminy K, D i izoflawony, działjące przeciwzmarszkowo. Krem nawadnia, zapobiega działaniu wolnych rodników, wygładza, przy regularnym stosowaniu daje niesamowity efekt i widoczną poprawę kondycji skóry pod oczami.
Polecany do każdego typu cery.
Pojemność: 17ml
Sposób użycia: Nałóż odpowiednią ilość kremu na skórę wokół oczu. Delikatnie wklep, aż produkt całkowicie się wchłonie.
Skład: Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Polymethyisilsesquicxane, Decyl Cocoate, Diisostearyl Malate, Niacinamide,Pentylene Glycol, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, 1,2-Heyanediol Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Nylon-12, C12-16 Alcohols, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Palmitic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl, Actylate Crosspolyme, Hydrogenated Lecitin, Tromethamine,Hydroxeacetophenone Ethylhexylglycin, Adenosine, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Pogostemon Cablin EDTA, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Tocopherol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Madecassoside, Centella Asiatic Leaf Extract, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Asiaticoside, Maltodextrin, Lactobacillus